Ondernemingsrecht
Pensioenrecht
Internationaal Contractenrecht
Incasso
Advocaten
Mediation
Arbeidsrecht

Interim

Home  /  Interim

Tarieven

Onze uurtarieven zijn gelet op onze ervaring en de mate van specialisatie concurrerend. We weten dat cliënten graag vooraf willen weten wat onze dienstverlening gaat opleveren én kosten. Wij denken daarin graag met u mee. Naast de dienstverlening op basis van uurtarief, bieden wij ook alternatieven aan, bijvoorbeeld een fixed price.

FIXED PRICE

Indien mogelijk spreken we een vaste prijs met u af zodat u vooraf weet waar u aan toe bent en achteraf niet nog voor verrassingen komt te staan.

PROCEDURES

Bij gerechtelijke procedures zijn de kosten lastig in te schatten. Daarbij zijn we namelijk mede afhankelijk van de wijze waarop de wederpartij reageert en procedeert. Door onze jarenlange ervaring zijn we ook bij procedures in het algemeen goed in staat om een goede inschatting te maken van de kosten.

HBJV-ABONNEMENT

Heeft u meerdere malen per maand of jaar behoefte aan ‘Hulp Bij Juridische Vraagstukken’, dan is ons HBJV-abonnement wellicht wat voor u. Voor een vast bedrag per maand of per jaar bent u verzekerd van eerstelijns juridisch advies. Afhankelijk van de behoefte maken wij een abonnement op maat.

QUICK SCAN

Voor een vaste prijs kunt u een bij ons een quick-scan van al uw standaardcontracten, voorwaarden of reglementen laten uitvoeren en weet u snel of ze nog voldoen aan de meest recente eisen die de wetgeving en rechtspraak daaraan stellen.

STANDAARD MODELLEN

Vaste cliënten kunnen in veel gevallen kosteloos of tegen een vooraf bepaalde prijs gebruik maken van onze modelovereenkomsten.

genevieve

Geneviève Loos

Tilburgseweg 2a
5081XJ, Hilvarenbeek
06-33795575
loos@bridgeam.nl

ilse

Ilse Melis

Tilburgseweg 2a
5081XJ, Hilvarenbeek
06-27581519
melis@bridgeam.nl

Start typing and press Enter to search