Arbeidsrecht
Ondernemingsrecht
Pensioenrecht
Internationaal Contractenrecht
Incasso
Advocaten
Mediation

Expertises

Home  /  Expertises

Expertises

Geneviève en Ilse staan ondernemers, bestuurders, werknemers en privé personen met raad en daad bij. Beiden met hun eigen expertise , persoonlijke benadering en indien nodig met onderlinge kruisbestuiving. Dit gaat van het opstellen van contracten tot het efficiënt oplossen van conflicten. Dat laatste gaat bij voorkeur via een dialoog en als het moet via een juridische procedure. Waar nodig verlaten ze de gebaande paden.

MEDIATION

Arbeids- of ander zakelijk of sportgerelateerd conflict? In een rechtszaak is er meestal een winnaar en een verliezer, bij mediation is er vaker een win-win situatie. Een dialoog aangaan met behulp van een ervaren mediator kan langdurig juridisch getouwtrek voorkomen. Dat scheelt tijd, geld en negatieve energie. Mediation kan voor beide partijen op een positieve manier afscheid van elkaar nemen betekenen. Het kan ook tot een nieuwe start en een verbeterde samenwerking leiden. Eerlijk is eerlijk, het werkt natuurlijk niet altijd. Geneviève en Ilse weten vanuit hun kennis en ervaring al snel of u bij mediation of bij een juridische procedure gebaat bent.

Mediation is uitermate geschikt voor conflicten in de sport wereld. Sport is mooi en sport is emotie.  Meningsverschillen en conflicten zijn soms onvermijdelijk. Met hun grote sporthart kunnen Geneviève en Ilse zich goed in deze doelgroep verplaatsen. Sport gaat om winnen en we zeiden het al: mediation genereert een win-win situatie. Ze vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ARBEIDSRECHT

We zijn er voor iedereen die een arbeidsrelatie aan wil gaan, heeft of wil beëindigen. Van strategisch advies tot juridische procedures. Bijvoorbeeld op het gebied van arbeidscontracten, cao’s, concurrentiebedingen, het inhuren van zelfstandigen, ziekte, arbeidsongeschiktheid, fusies of reorganisaties. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Heeft u een probleem met een uitkeringsinstantie? Of het nu een WW-, ZW-, WAO/WIA-uitkering betreft, wij helpen u graag een optimale oplossing te vinden. Als specialisten op het gebied van sociaal zekerheidsrecht staan u met raad en daad bij. Dit doen we zowel bij de bezwaarprocedure bij de uitkeringsinstantie als bij de beroepsprocedure bij de rechtbank. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

ONDERNEMINGSRECHT

Een onderneming heeft dagelijks te maken met het ondernemingsrecht en contractenrecht. Zoals het opzetten en onderhouden van de structuur van de onderneming of het bepalen en verdelen van de bevoegdheden van directie en aandeelhouders. Naast deze interne zaken zijn er veel externe contacten die moeten worden onderhouden. Zoals bijvoorbeeld het sluiten van contracten met externen of juist de beëindiging daarvan. Ook kunnen op al deze gebieden conflicten ontstaan die moeten worden opgelost. Lukt dat niet in goed overleg dan is een procedure soms onvermijdelijk. Wij staan u graag bij op dit gebied met ons advies.

PENSIOENRECHT

We voorkomen en lossen conflicten op het gebied van pensioenen. Dat kunnen we doen doordat we aan de ene kant kennis van de vele specifieke regelgeving hebben. Aan de andere kant omdat pensioenrecht verweven is met vele van onze expertises als ondernemingsrecht en arbeidsrecht. Dit maakt dat wij u kunnen adviseren over bijvoorbeeld het aanpassen van pensioenafspraken maar ook dat wij kunnen procederen. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

INTERNATIONAAL CONTRACTENRECHT

We helpen u graag met het opstellen en adviseren over commerciële contracten (o.a. distributie, agentuur en franchise), algemene voorwaarden en verbintenissenrecht. Conflicten voorkomen is immers nog altijd het beste. Naast advies staan wij u uiteraard ook juridisch bij als overeenkomsten niet nagekomen worden.

Grensoverschrijdende contracten
Net als u, is Bridge ook op buitenlandse markten thuis. Naast de kennis van de aldaar geldende wet- en regelgeving gaat het ook om de juiste vertaling van juridische termen. Wij beschikken over een grote talenkennis (Frans, Duits, Engels, Luxemburgs) waardoor wij ook in internationale situaties makkelijk kunnen schakelen. We vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

INCASSO

Het is vervelend als een debiteur uw vordering niet betaalt. Vooral als blijkt dat er ook nog kosten gemaakt moeten worden om de vordering te incasseren. Wij helpen u graag bij het innen van openstaande rekeningen en proberen daarbij de goede klantrelatie in het oog te houden. Blijft betaling van de facturen uit dan behoort het opstarten van een juridische procedure of een faillissementsaanvraag tot de mogelijkheden. Wij vertellen u er graag meer over in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

genevieve

Geneviève Loos

Tilburgseweg 2a
5081XJ, Hilvarenbeek
06-33795575
loos@bridgeam.nl

ilse

Ilse Melis

Tilburgseweg 2a
5081XJ, Hilvarenbeek
06-27581519
melis@bridgeam.nl

Start typing and press Enter to search