Mediation
Arbeidsrecht
Ondernemingsrecht
Pensioenrecht
Internationaal Contractenrecht
Incasso
Advocaten

Over ons

Home  /  Over ons

Ondernemende advocaten & mediators

Maak kennis met Geneviève Loos en Ilse Melis, eigenaren van Bridge Advocaten & Mediators. Gepokt en gemazeld bij diverse gerenommeerde advocatenkantoren in ‘s-Hertogenbosch en Tilburg volgen zij nu hun ondernemershart. Zij bundelen hun opgedane kennis, kunde, en ervaring in een eigentijdse werkwijze. Met het belang van klanten voorop gaan zij flexibel maar efficiënt te werk. Bridge staat voor samenwerken, maar ook voor overbruggen, verbinden. Van probleem naar oplossing: via mediation of juridische weg.

GENEVIÈVE LOOS
genevieveclose

Geneviève is sinds 2001 advocaat. Zij is gespecialiseerd in het opstellen van en het adviseren over (internationale) commerciële contracten (o.a. distributie, agentuur en franchise) en algemene voorwaarden. Zij heeft in 2006 met succes de Grotius Specialisatieopleiding Nationaal en Internationaal Contracteren afgerond. Daarnaast procedeert zij over geschillen inzake voornoemde contracten of de beëindiging daarvan. Met haar talenkennis (zij spreekt vloeiend Frans, Duits en Engels) is zij tevens in staat ondernemers bij te staan bij internationale kwesties, onder andere in contacten met buitenlandse partijen dan wel hun advocaten. Geneviève houdt zich verder bezig met verbintenissenrecht en incasso’s en staat klanten bij in juridische procedures.

Zij weet al snel een goede band op te bouwen met een ondernemer en fungeert daardoor als vaste adviseur en sparringpartner in alle facetten van het ondernemen. Door haar ervaring als
(interim-)bedrijfsjurist bij verschillende (internationale) bedrijven wordt zij ook regelmatig gevraagd voor interim klussen bij bedrijven, van het maken van een QuickScan van de bestaande contracten binnen een onderneming tot het (her)inrichten van een juridische afdeling.

Geneviève is naast advocaat ook gespecialiseerd mediator.

Geneviève Loos heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub)rechtsgebieden geregistreerd:

Ondernemingsrecht (Agentuur en distributie, Vennootschappen) en Verbintenissenrecht.

ILSE MELIS
ilseclose

Ilse is sinds 2002 advocaat. Zij is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en het arbeidsrechtelijke  pensioenrecht en alles wat daarmee verband houdt. In 2011 heeft zij de Grotius Specialisatieopleiding Arbeidsrecht met succes afgerond.

Als ervaren en gepassioneerd advocaat adviseert en begeleidt Ilse haar cliënten bij juridische vraagstukken. Zij treedt op als sparringpartner voor ondernemers, zoals grote ondernemingen, het MKB en instellingen in de non- profit sector. Daarnaast staat zij werknemers, ondernemingsraden en (statutair) directeuren / bestuurders bij.

Ilse is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Breda/’s-Hertogenbosch (VAR), en de Vereniging voor Pensioenrecht (VVP). Zij is actief binnen verschillende netwerkorganisaties en bekleedt diverse commissariaten. Zij verzorgt cursussen voor HR-medewerkers, juristen en advocaten en workshops voor bedrijven. Ook wordt Ilse vaak gevraagd als interim-jurist bij piekbelasting, ondersteuning van de eigen interne HR-medewerkers of het bestuur.

Naast advocaat is Ilse ook geregistreerd MfN-mediator.

Ilse Melis heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht (Arbeidsmediation, Collectief ontslag, Medezeggenschap, Pensioenen).

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

genevieve

Geneviève Loos

Tilburgseweg 2a
5081XJ, Hilvarenbeek
06-33795575
loos@bridgeam.nl

ilse

Ilse Melis

Tilburgseweg 2a
5081XJ, Hilvarenbeek
06-27581519
melis@bridgeam.nl

Start typing and press Enter to search